WordPress kívülről

Időzített bejegyzések

A következő WordPress videóban azt láthatjátok hogyan is hozhatunk létre egy időzített bejegyzést. De mit is értünk ezen időzítette bejegyzések alatt, teszik fel a kérdést jogosan egyesek.
Amikor bejegyzést írunk akkor három lehetőség közül választhatunk. Az első, hogy vázlatként mentjük el bejegyzésünk. Ekkor csak mi látjuk. A második, hogy publikáljuk, közzétesszük a bejegyzést, értelemszerűen ekkor a nyilvánosság elé tárjuk az írottakat. A harmadik lehetőség, hogy meghatározzuk mikor is legyen látható mindenki számára az adott cikk.

Lépjünk be tehát adminisztrációs felületünkre és kezdjük el megírni bejegyzésünk a már megszokott módon. Miután készen vagyunk a jobb oldalon az Azonnal közzétenni gomb mellett kattintsunk a szerkesztés gombra. Válasszuk ki a jövöbeli dátumot amikor megszeretnénk jeleníteni a bejegyzést. Ha ezzel meg vagyunk, kattintsunk az OK gombra. Rendben, meg is vagyunk majdnem. Láthatjuk, hogy a közzététel gomb szövege már időzítettre váltott át. Kattintsunk erre az időzített gombra. Ezennel készen is vagyunk. A bejegyzésünk abban az időpontban fog megjelenni amit megadtunk. Ezen időzítés oldalak és bejegyzések esetében ugyanúgy működik.